Ένας άνδρας συνελήφθη χθες στο Αγρίνιο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κομπιούτερ του άνδρα από το Αγρίνιο εντοπίστηκαν αρχεία που περιέχουν υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής κατασχέθηκε, όπως επίσης και το κινητό τηλέφωνο του δράστη, η κάρτα sim και εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης usb κλπ.
Όπως αποκαλύπτει το karvasaras.gr, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την Αθήνα, κατά τη διάρκεια ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διεθνούς δικτύου παιδικής πορνογραφίας, συνέλαβαν την Τρίτη (14.12.2021) τον συγκεκριμένο άνδρα πατέρα ενός παιδιού, στο Αγρίνιο.
Ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, αντιμετωπίζοντας κακουργηματικές κατηγορίες.
Πληροφορίες μάλιστα του agrinionews.gr αναφέρουν ότι φέρεται να έχει ομολογήσει το αδίκημα.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.