Διαμαρτυρία γονέων και μαθητών για την απαγωγή του γυμνασιάρχη από τους «Θεματοφύλακες» στην Πιερία

Διαμαρτυρία γονέων και μαθητών για την απαγωγή του γυμνασιάρχη από τους «Θεματοφύλακες» στην Πιερία

«Παρότι έζησα τα γεγονότα ακόμη δεν τα πιστεύω. Πραγματικά δεν τα χωράει το μυαλό μου», λέει ο Λυκειάρχης του σχολείου - Τι λέει ο δήμαρχος 

sigedrosi
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα γονείς, εκπαιδευτικοί, τοπικοί σύλλογοι και μαθητές.στο Αιγίνιο Πιερίας λίγες ώρες μετά την επίθεση που πραγματοποιήσαν οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στο γυμνασιάρχη του σχολείου.

«Βιώνουμε την ανησυχία που βίωναν και οι ίδιοι οι καθηγητές με όλα αυτά τα απειλητικά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Έρχονταν αναστατωμένα τα παιδιά μας στο σπίτι. Αυτό που βιώνουμε ως εκπαιδευτικοί στο σχολείο δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε. Τι βιώνουμε κάθε μέρα. Προσπαθούμε να προφυλάξουμε τα παιδιά κάθε λεπτό», λέει μητέρα μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και εκπαιδευτικός.

Διαμαρτυρία γονέων και μαθητών στο Αιγίνιο 1


«Θεματοφύλακες του Συντάγματος δεν είναι κάποιοι που αυτοαποκαλούνται. Θεματοφύλακες του Συντάγματος έχουμε υποχρέωση να είμαστε όλοι μας», είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος της περιοχής Ανέστης Μανώλας. 

Διαμαρτυρία γονέων και μαθητών στο Αιγίνιο 2



Κλείσιμο
Με τη σειρά του ο Λυκειάρχης του σχολείου είπε: «Παρότι έζησα τα γεγονότα ακόμη δεν τα πιστεύω. Πραγματικά δεν τα χωράει το μυαλό μου».

Διαμαρτυρία γονέων και μαθητών στο Αιγίνιο 3




Το χρονικό της επίθεσης


Σοκ προκαλεί η επίθεση από πέντε αντιεμβολιαστές-αρνητές στον διευθυντή του Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας.

Οι γονείς για το πρωτοφανές περιστατικό "απαγωγής" του διευθυντή γυμνασίου του Αιγινίου


Ομάδα ατόμων, που παρουσιάστηκε ως «θεματοφύλακες του Συντάγματος» σήμερα το πρωί πήγε στο σχολείο, άρπαξε τον διευθυντή, του έβαλε χειροπέδες και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.

Αιγίνιο | Αυτόπτης μάρτυρας ο λυκειάρχης


Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των ατόμων αντιδρά στα μέτρα στα σχολεία και στη χρήση μάσκας. Ο διευθυντής του σχολείο με μώλωπες στα χέρια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας. Είναι καλά στην υγεία του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης