Εύβοια: Διαρρήκτες χτυπούσαν σπίτια, την ώρα που τους αναζητούσαν αστυνομικοί

Εύβοια: Διαρρήκτες χτυπούσαν σπίτια, την ώρα που τους αναζητούσαν αστυνομικοί

Οι δράστες επιχείρησαν να διαρρήξουν σπίτι στην περιοχή Βαθύ της Αυλίδας, χωρίς να γνωρίζουν ότι ο ένοικος βρισκόταν μέσα - Όταν τους είδε, τράπηκαν σε φυγή και ενημέρωσε την αστυνομία

klopi
Ριψοκίνδυνοι ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που έκαναν επιδρομή στα σπίτια της Εύβοιας, το βράδυ του Σαββάτου, καθώς εξακολουθούσαν να τρυπώνουν σε αυτά παρ' όλο που τους αναζητούσε η Αστυνομία, η οποία είχε ειδοποιηθεί από τον ιδιοκτήτη του ενός που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους!

Οι δράστες επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι στην περιοχή Βαθύ της Αυλίδας, χωρίς να γνωρίζουν ότι ο ένοικος βρισκόταν μέσα. Μόλις εκείνος τους αντιλήφθηκε, έβαλε τις φωνές αναγκάζοντάς τους να τραπούν σε φυγή, ενώ ταυτόχρονα καλούσε την Αστυνομία. Μάλιστα, έδωσε την περιγραφή του οχήματος με το οποίο διέφυγαν, που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας οι οποίες ήταν κλεμμένες από άλλο όχημα.

Και ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονταν στο σπίτι του παρ’ ολίγον θύματος και τα περιπολικά της Ο.Π.Κ.Ε. "χτένιζαν" την περιοχή, οι δράστες -που φέρονται να ήταν τέσσερις με κουκούλες full face- διέρρηξαν άλλο ένα σπίτι λίγα τετράγωνα πιο μακριά και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί! Μάλιστα, προέκυψε ότι νωρίτερα είχαν παραβιάσει και ένα ακόμη σπίτι σε κοντινή περιοχή.

Ειδήσεις σήμερα:

H επόμενη πανδημία μπορεί να είναι πολύ πιο φονική, προειδοποιεί η δημιουργός του AstraZeneca

Αισιόδοξος ο Φάουτσι για τη μετάλλαξη Όμικρον - «Ενθαρρυντικές» οι πρώτες ενδείξεις

Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος απολογείται ο «ψευτογιατρός» - Κινδυνεύει με νέα προφυλάκιση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης