Τουρκία: Διαφημίζουν στα ελληνικά το «Φεστιβάλ καφέ και σοκολάτας» της Αδριανούπολης
Την ίδια ώρα που η αγορά τουρκικού… καφέ γίνεται με «δελτίο», εξαιτίας της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, μετά την υποτίμηση της τουρκικής λίρας
Μπορεί στην Τουρκία, και εξαιτίας της οικονομικής περιδήνησης που έχει εισέλθει η χώρα, η αγορά τουρκικού … καφέ να γίνεται με «δελτίο», αλλά ο δήμος Αδριανούπολης κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα, διοργανώνει στις 27 και 28 Νοεμβρίου το: «Φεστιβάλ Καφέ και σοκολάτας».
Το ερώτημα βέβαια που τίθεται από Τούρκους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, είναι εάν υπάρχει ή επαρκεί η ποσότητα … καφέ για τις ανάγκες της διοργάνωσης, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί εξαιτίας των ελλείψεων σε βασικά αγαθά στην χώρα.
Το φεστιβάλ διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμός της Αδριανούπολης και περιλαμβάνει πολλές παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, εργαστήρια κ.α. σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε.
Εντύπωση προκαλεί επίσης, πως η προωθητική καμπάνια του δήμου Αδριανούπολης περιλαμβάνει και το ελληνικό κοινό, μια και η Αδριανούπολη βρίσκεται δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα στο Β.Α. Έβρο. «Φεστιβάλ καφέ και σοκολάτας της Εντίρνε» αναφέρει η καταχώρηση που προβάλλεται στα ελληνικά, στοχευμένα σε ελληνικό κοινό της Βόρειας Ελλάδας.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.