Στο συνοριακό σημείο διέλευσης της Κακαβιάς εμφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής ένας 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να περάσει στην Αλβανία, όμως διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για επικίνδυνο κακοποιό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Το διωκτικό έγγραφο είχε εκδοθεί από την ανακρίτρια του 5ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, η οποία τον κατηγορεί για απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και απλή συνέργεια σε απόπειρα ληστείας από την οποία επήλθε βαριά σωματική βλάβη.
Έτσι, ο 40χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας, η οποία διέταξε τη μεταγωγή του στην Αθήνα για να απολογηθεί στην δικαστική αρχή που τον αναζητούσε.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους