«Για να ελευθερωθούμε από την πανδημία, όπως ελευθερωθήκαμε και το 1940», δήλωσε η ίδια
Περήφανη που έκανε το εμβόλιο δήλωσε η κυρία Αρετή Βούγια από το Πεντάλοφο Κοζάνης που σήμερα έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου, στέλνοντας το μηνυμα της ελευθερίας από τον κορωνοϊό, όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα της ΕΡΤ.
Η κ. Αρετή, πήρε μέρος μαζί με άλλες γυναίκες της Πίνδου, στο έπος του 40. Έζησε πολέμους και στερήσεις, για να μπορεί σήμερα να δώσει το δικό της «μήνυμα ελευθερίας» στους Έλληνες, συμβουλεύοντας όλους να κάνουν το εμβόλιο «για να ελευθερωθούμε από την πανδημία, όπως ελευθερωθήκαμε και το 1940», όπως δήλωσε.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.