Αποκαταστάθηκε πλήρως η υδροδότηση της Βόρειας Αττικής, λέει η ΕΥΔΑΠ - Κάτοικοι σε Διόνυσο και Καπανδρίτι: Είμαστε τρεις μέρες χωρίς νερό!

Αποκαταστάθηκε πλήρως η υδροδότηση της Βόρειας Αττικής, λέει η ΕΥΔΑΠ - Κάτοικοι σε Διόνυσο και Καπανδρίτι: Είμαστε τρεις μέρες χωρίς νερό!

Από το βράδυ του Σαββάτου  έχει επανέλθει πλήρως η υδροδότηση, λέει η ΕΥΔΑΠ - Κάτοικοι του Διονύσου, ωστόσο, με τηλεφωνήματα στο protothema.gr, αναφέρουν ότι είναι τρεις μέρες χωρίς νερό - Ανάλογες καταγγελίες και από ανθρώπους που μένουν στο Καπανδρίτι

eydap-agwgos
Η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε ότι από χθες βράδυ έχει επανέλθει πλήρως η υδροδότηση της Βόρειας Αττικής

Με ανακοίνωσή της, η ΕΥΔΑΠ ευχαριστεί τους καταναλωτές για την κατανόηση και την ανταπόκρισή τους στις συστάσεις της Εταιρείας για συνετή χρήση νερού. 

Επίσης, η Εταιρεία ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΔΕΔΔΗΕ, του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ για την εντατική προσπάθεια που κατέβαλαν και για την αυταπάρνηση με την οποία εργάστηκαν για την πλήρη επαναφορά της υδροδότησης στην Βόρεια Αττική.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, κάτοικοι του Διονύσου, με τηλεφωνήματα στο protothema.gr, καταγγέλλουν ότι είναι χωρίς νερό εδώ και τρεις μέρες! Χαρακτηριστικά, γιατρός του νοσοκομείου «Μητέρα» μας είπε ότι φεύγει από το σπίτι του, πηγαίνει πλένεται στο νοσοκομείο και επιστρέφει. Ανάλογες καταγγελίες έκαναν, με τηλεφωνήματά τους, και κάτοικοι στο Καπανδρίτι.

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικό βίντεο από το φέρι που φεύγει από Εύβοια: «Δεν γίνεται να είναι πραγματικότητα, σαν ταινία μοιάζει»

Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Εντολή εκκένωσης για Λούβρο, Άνω Λούβρο Ολυμπίας και Άσπρα Σπίτια

Πυρκαγιές - Υπουργείο Εσωτερικών: Άμεση χορήγηση 1,5 εκατ. ευρώ σε 17 Δήμους και 5 Περιφέρειες




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης