Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις από τη σύμβουλο ψυχικής υγείας της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις από τη σύμβουλο ψυχικής υγείας της Καρολάιν

Νέα κατάθεση έδωσε η Ελένη  Μυλωνοπούλου - Μίλησε για την πρώτη της συνάντηση με το ζευγάρι, αποκαλύπτοντας ότι όταν έμειναν οι δυο τους, η Καρολάιν της είπε ότι ήθελε να χωρίσει

karolain
Yπό καθεστώς πλήρους  μυστικότητας κατέθεσε  η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν Κράουτς και του συζύγου της  Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος  τη δολοφόνησε μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν, στα Γλυκά Νερά.

Μίλησε για τις σχεδόν 20 συνεδρίες που έκαναν μαζί της, από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ αποκάλυψε και τι έγινε στο πρώτο ραντεβού, στο γραφείο της στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Ελένη Μυλωνοπούλου είπε πως ο Αναγνωστόπουλος αρχικά έκανε λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη της Καρολάιν. Όμως, όταν βγήκε από το γραφείο και η συνάντηση συνεχίστηκε χωρίς την παρουσία του, η κοπέλα της είπε ότι ήθελε  να χωρίσει  και ζήτησε βοήθεια, νιώθοντας εγκλωβισμένη από τον 33χρονο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Καρολάιν είπε «είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι που είχε στήσει, όμως σιχαίνομαι τον άνθρωπο»...

Μάλιστα,  η κ, Μυλωνοπούλου κατέθεσε στον ανακριτή ότι μετά το έγκλημα, δεχόταν απειλητικά μηνύματα από αγνώστους, για να μην αποκαλύψει όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Η αστυνομία θα ερευνήσει τι τηλεφωνήματα ήταν αυτά και από ποιους έγιναν.


Ειδήσεις σήμερα: 

Πρόεδρος επιχειρηματιών Μυκόνου: «Οι τουρίστες μας βρίζουν γιατί θεωρούν πως τους κοροϊδέψαμε»

ΕΜΑΚ: 54 στελέχη αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κατά της Covid και μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες

Την άρση της ασυλίας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αποφάσισε η Βουλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης