«Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική». Αυτό λέει μέσα από την φυλακή ο 32χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνοςτης 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, σταΓλυκά Νερά.
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσω του δικηγόρου του, όντας προφυλακισμένος στην λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού στέλνει, όπως μεταδίδει το STAR, μήνυμα, τονίζοντας πως το μόνο που επιθυμεί είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί του.
«Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική».
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.