Θεσσαλονίκη: «Είναι στημένο» - Τι ισχυρίζεται ο 56χρονος που κατηγορείται για την αρπαγή 16χρονης

Θεσσαλονίκη: «Είναι στημένο» - Τι ισχυρίζεται ο 56χρονος που κατηγορείται για την αρπαγή 16χρονης

Ο άνδρας  κάνει λόγο για μία παρεξήγηση, για ένα φλερτ που έγινε άγαρμπα και σημειώνει πως η ανήλικη παρεξήγησε τις προθέσεις του

55xronos-arthro
Να αντικρούσει τις κατηγορίες που του αποδίδονται προσπαθεί ο 56χρονος καθηγητής  ο οποίος επιχείρησε να αρπάξει μία 16χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στο Mega τόνισε ότι «είναι παρεξήγηση, να με σπιλώσουν θέλουν, είναι στημένο». Παράλληλα προσθέτει ότι όλο αυτό είναι μία παρεξήγηση ενώ μιλάει για ένα φλερτ που έγινε άγαρμπα, προσθέτοντας ότι η 16χρονη παρεξήγησε τις προθέσεις του. 

«Γενικά φλερτάρω με γυναίκες αλλά μέχρι εκεί, με κανέναν σκοπό ούτε όφελος. Τώρα εάν έτυχε το φλερτ να είναι κάπως υπερβολικό, ζητώ συγγνώμη. Είναι στημένο για να σπιλωθεί το όνομά μου διότι διεκδικώ κάποιες κληρονομιές», ανέφερε χαρακτηριστικά. 


Ελεύθερος μέχρι τη δίκη
 
Την ίδια ώρα ο 56χρονος καθηγητής βρέθηκε και σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η δίκη του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή καθώς απουσίαζαν τόσο η 16χρονη όσο και ο πατέρας. Μέχρι τότε θα παραμείνει ελεύθερος. Στο μεταξύ άλλες δύο κοπέλες αναγνώρισαν στο πρόσωπο του 56χρονου τον άνδρα που της παρενόχλησε. Μάλιστα ο δικηγόρος του ανέφερε πως ο πελάτης του ζητάει συγγνώμη. 

«Ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για την ταραχή που προκάλεσε στα κορίτσια και δεν είχε καμία πρόσθεση να αισθανθούν κάποιο άσχημο συναίσθημα», επεσήμανε. Σημειώνεται πως για  αυτές τις δύο καταγγελίες σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που παρήγγειλε εισαγγελέας.




Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: Στα 1.381 τα νέα κρούσματα - 486 οι διασωληνωμένοι, 23 θάνατοι 

Τραγωδία στα Νέα Μάλγαρα: Νεκρό εντοπίστηκε το 18 μηνών αγοράκι που έπεσε σε βόθρο 

Λατινοπούλου: Έντονες αντιδράσεις από κυβέρνηση, βουλή και social media 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης