Peanut: Ο νέος σούπερ σταρ του Μαξίμου - Δείτε φωτογραφίες

Peanut: Ο νέος σούπερ σταρ του Μαξίμου - Δείτε φωτογραφίες

Ο Peanut «υποδέχεται» υψηλούς επισκέπτες, κερδίζει τα χάδια τους και δίνει διαφορετική νότα στις συναντήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

pinat-misel
Πίνατ (Peanut) εσύ σούπερ σταρ!!! Στο απόλυτο «Number 1» έχει εξελιχθεί ο συμπαθέστατος τετράποδος ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου, που εδώ και λίγες εβδομάδες που έχει υιοθετηθεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κλέβει συνεχώς την παράσταση με κάθε επίσημο επισκέπτη να του προσφέρει χάδια κι αγκαλιές.

Με την ναζιάρικη συμπεριφορά του και τις χρωματιστές του μπαντάνες ο Πίνατ έχει καταφέρει να γίνει αντικείμενο θαυμασμού και να πρωταγωνιστεί σε κάθε συνάντηση του πρωθυπουργού. Όπως χθες που φορώντας την κόκκινη μπαντάνα του ήταν παρόν στην άφιξη του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Πίνατ μόλις αντιλήφθηκε τον επισκέπτη τους κατέβηκε με σιγουριά τα σκαλιά, αναζητώντας το χάδι του Νταβίντ Σασόλι, ο οποίος δεν του το αρνήθηκε.

Παρόμοιο ήταν και σκηνικό στις 13 Μαϊου όταν όλος ύφος ξεπροβόδισε τη Σέρβα πρωθυπουργό, Ανα Μπρναμπιτς, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Η κυρία Μπρναμπιτς, αποχωρώντας όχι μόνο δεν αδιαφόρησε με την παρουσία του, άλλα έσκυψε και τον χάιδεψε, προς μεγάλη του ευχαρίστηση.

Δείτε τις φωτογραφίες:
Screenshot_101
5300678
5300687
5314065
5314063
5300668


Ειδήσεις σήμερα

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Μπιλ Κόσμπι - Αρνείται ακόμα τη θεραπεία για «σεξουαλικά αρπακτικά»!

Νέος «χάρτης» της σκοτεινής ύλης στο σύμπαν ίσως δείχνει ότι ο Αϊνστάιν... «είχε λάθος»!


Δύσκολη η κατάσταση με τον κορωνοϊό στη Νότια Ασία - Τα κρούσματα αυξάνονται, τα εμβόλια... λείπουν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης