Αμαλιάδα: Εκτός από μοτοσικλέτες έκλεβαν και… κούνιες!

Αμαλιάδα: Εκτός από μοτοσικλέτες έκλεβαν και… κούνιες!

Οι δύο βρέθηκαν κρυμμένες σε περιοχές της Ηλείας και της Αχαΐας - Έκλεψε ποδήλατο που βρήκε έξω από σούπερ μάρκετ στην Κατερίνη

mixanes
Άδοξο τέλος είχε το δεκαήμερο… κλοπών για έναν Έλληνα που είχε αδυναμία στις μοτοσικλέτες και τις έκλεβε από την Αμαλιάδα, πότε μόνος του και πότε με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του οι έρευνες για τον εντοπισμό του οποίου συνεχίζονται.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ήλιδας προέκυψε ότι αυτός που είχε κλέψει τρεις μοτοσικλέτες από τις 9 Μαΐου ως την περασμένη Τρίτη ήταν ο συγκεκριμένος και συνελήφθη στην Αμαλιάδα. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι είχε κλέψει ακόμη μια… κούνια και δύο καρέκλες από την αυλή ενός σπιτιού στην πόλη!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο από τις κλεμμένες μοτοσικλέτες κρυμμένες στις περιοχές Τραγανό της Ηλείας και Ριόλο της Αχαΐας και τις απέδωσαν στους κατόχους τους, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που άσκησε στον ίδιο και τον συνεργό του δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Γυναίκα έκλεψε ποδήλατο έξω από σούπερ μάρκετ

Το αξίας 300 ευρώ ποδήλατο μιας 53χρονης που βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης ενός σούπερ μάρκετ στην Κατερίνη, «γυάλισε» στο μάτι μιας 31χρονης Ελληνίδας η οποία το έκλεψε το απόγευμα της Τρίτης. Όμως, εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ το κλεμμένο ποδήλατο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Ειδήσεις σήμερα

Ανοίγει και άλλο η «ομπρέλα» της επιδότησης παγίων δαπανών

Συνεπιμέλεια: Τεταμένο κλίμα, προσωπικές αναφορές και έντονες διαφωνίες– Σήμερα η ψήφιση του νομοσχεδίου

Μεγάλη φωτιά στον Σχίνο Κορινθίας - Εκκενώθηκαν οι οικισμοί Σχίνος, Αγία Σωτήρα, Βαμβακιές και Μαυρολίμνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης