Σεξουαλικη επίθεση σημειώθηκε σε πτήση από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθηνα προχθές το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφοριες του protothema.gr, o 50χρονος διαιτολόγος πλησίασε με άκομψο τρόπο αεροσυνοδό, επιχειρώντας να απλώσει χερι πάνω της, κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδρασή της.
Η αεροσυνοδός ενημέρωσε αμέσως τον κυβερνήτη του αεροσκάφους, ο οποίος με τη σείρα του ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.
Στο μεταξύ, ο επιβάτης, παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, προέβη σε χειρονομίες εις βαρος άλλων αεροσυνοδων.
Όταν τελικά κάθισε στη θέση του προσπάθησε να εκσπερματώσει, προκαλώντας νέα αναστάτωση σε πλήρωμα και επιβάτες.
Οταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, ο διαιτολόγος συνελήφθη στη φυσούνα του αεροδρομίου κατα την αποβίβασή του.
Ακολουθησαν πολύωρες καταθέσεις από τα μέλη του πληρώματος ενώ ο δραστης της σεξουαλικης επίθεσης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.