Τρίκαλα: Νεκρός 60χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
Ο 60χρονος οδηγό έχασε τον έλεγχο της μηχανής, εκτινάχτηκε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε θανάσιμα
Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Δεύτερης Μέρας του Πάσχα οδηγός μηχανής σετροχαίοεπί της εθνικής οδού Τρικάλων-Πύλης.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, γκρουπ μηχανών κινούνταν επί του νέου δρόμου, λίγο έξω από την Πύλη, στο ύψος της στροφής όπου βρίσκεται ένα μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 60χρονος οδηγός μιας εκ των μηχανών έχασε τον έλεγχό της και εκτινάχτηκε στο οδόστρωμα.
Διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πύλης ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς φέρεται να είχε τραυματιστεί θανατηφόρα κατά την πτώση του.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.