Δίδυμο διέρρηξε 37 καταστήματα στις Σέρρες

Δίδυμο διέρρηξε 37 καταστήματα στις Σέρρες

Από τον Νοέμβριο του 2020 είχαν κλέψει πάνω από 5.000 ευρώ, διάφορα προϊόντα αξίας άνω των 2.100 ευρώ και έναν φορητό υπολογιστή

peripoliko
Επ' αυτοφώρω συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας εντοπίστηκε την στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει ένα κατάστημα στην πόλη των Σερρών τα ξημερώματα του Σαββάτου και αποκαλύφθηκε ότι, μαζί με έναν συνεργό του, είχαν διαπράξει συνολικά 37 διαρρήξεις καταστημάτων τους τελευταίους πέντε μήνες!

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν ένας σιδερολοστός και ένα κατσαβίδι και προσήχθη για προανάκριση, από την οποία αποκαλύφθηκε ότι από το Νοέμβριο του 2020 μόνος ή μαζί με τον συνεργό του διέπραξε άλλες 36 διαρρήξεις καταστημάτων και από τα 23 από αυτά είχαν κλέψει πάνω από 5.000 ευρώ, διάφορα προϊόντα αξίας άνω των 2.100 ευρώ και έναν φορητό υπολογιστή. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκε στους δικαιούχους.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, που άσκησε στον ίδιο και τον αναζητούμενο άγνωστο συνεργό του δίωξη για διακεκριμένες κλοπές από κοινού και κατά μόνας και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Ως τότε, παραμένει στα κρατητήρια και η έρευνα συνεχίζεται για να διαλευκανθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες διαρρήξεις καταστημάτων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αίγυπτος: Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε έναν κόπτη και δύο μέλη φυλής Βεδουίνων στο Σινά - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Βίντεο: Με κουβάδες νερού περιέλαβαν τους συγκεντρωμένους στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου Κυψέλης οι κάτοικοι

Κορωνοϊός: 1.100 νέες εισαγωγές το περασμένο 48ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης