Περιμένοντας από μέρα σε μέρα, τα αποτελέσματα των εργαστηρίων στο κινητό και το lap top του δημοσιογράφου και των στιγμάτων των τηλεφώνων στη διαδρομή και το σημείο εκτέλεσης οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν το χτύπημα.
Οι εκτιμήσεις λένε ότι πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να πήραν μέρος τρεις δυάδες ατόμων.
Η ομάδα παρακολούθησης, η ομάδα κρούσης και η ομάδα διαφυγής. Ένα σχέδιο που οι αναλυτές της Ασφάλειας λένε ότι επιχειρήθηκε να εκτελεστεί και άλλες φορές αλλά για άγνωστους λόγους ακυρώθηκε. Και αυτό γιατί ο Γιώργος Καραιβαζ μετά τη δουλειά στο κανάλι, αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι του καθώς πήγαινε σε επαγγελματικά ραντεβού.
Έτσι, το σχέδιο των εκτελεστών δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί, με αποτέλεσμα η δολοφονία να γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής.
Αξίζει να επισημανθεί ότι μέχρι και χθες το βράδυ, από τα γραφεία του Ανθρωποκτονιών πέρασαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες που έδωσαν πληροφορίες για τις πιθανές κινήσεις των δραστών.
Τόσο για την πρώτη ομάδα που παρακολουθούσε, όσο για τους εκτελεστές, αλλά και την τρίτη ομάδα που ανέλαβαν να εξαφανίσουν τους πιστολέρο με το μαύρο Beverly.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.