Survivor: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση και οι νέες αποκαλύψεις

Οι μεθοδευμένες εντάσεις, τα... μαγειρέματα της ψηφοφορίας, το μυστικό της επιτυχίας του «Ντάφυ», ο τραυματισμός του Ηλία και η μάχη για τις ασυλίες - Δείτε βίντεο

survivor_ntaf_kost
Ο Τριαντάφυλλος για 7η φορά, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Παύλος Γαλακτερός και η  Ελευθερία Ελευθερίου ειναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση απο τον Άγιο Δομίνικο αυτή την εβδομάδα, με το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίζει με την θετική του ψήφο ποιους θα κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης και ποιον θα βάλει στη βάρκα της επιστροφής, κάτι που θα ανακοινώσει την Τετάρτη (14/4) το βράδυ ο Γιώργος Λιανός. 

Τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο της Δευτέρας (12/4)  ήταν το θέμα συζήτησης των δυο ομάδων του Survivor 4. Ο Τζειμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ενοχλημένοι από την επίθεση του Αλέξη Παππά για το ψάρι και τον χαρακτηρισμό «σάπια ντομάτα».



Όμως δεν ήταν μόνο τα δυο φιλαράκια των μπλε που δεν είδαν με καλό μάτι την επίθεση του ηθοποιού, καθώς και ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε λόγο για βαριές κουβέντες και για δημιουργία μεθοδευμένων εντάσεων.


Κλείσιμο


Ο Αλέξης Παππάς συνέχισε την επίθεση για το ψάρι και βρήκε και δεύτερη αφορμή να τα βάλει με τον Τζέιμς, αυτή τη φορά για μια σχάρα που πήρε και δεν επέστρεψε, επιμένοντας στον χαρακτηρισμό «σάπια ντομάτα».




Εκτός από «σάπιες ντομάτες» οι δυο ομάδες πλέον θα έχουν στις προμήθειες τους και πατάτες.




Η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη την έπιασε πριν το συμβούλιο και τη ρώτησε τι θα ψηφίσει γεγονός που την παραξένεψε. Ωστόσο κατάλαβε πως είχε λόγο να το κάνει γιατί της πρότεινε να ρίξει…. μαύρο στον Τζέιμς, αποκαλύπτοντας ότι «εκτελεί» το σχέδιο των Παππά και Σάκη. Από τα σύννεφα πέφτει με την εμμονή του Παππά για τον Τζειμς και ο Παύλος Γαλακτερός.




Ελένη και Παύλος κατηγόρησαν ανοιχτά τους Αλέξη και Ντάφυ για το στρατηγικό σχέδιο τους κατά του Τζέιμς βάζοντας στο… μαγείρεμα τους και τη Μαριαλένα. Οι τόνοι ανέβηκαν.




Αποκαλύψεις έκανε και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης όπως είπε στον Γιώργο Λιανό δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ ψάχνοντας να βρει πως έχει καταφέρει ο Τριαντάφυλλος μετά από 6 φορές υποψήφιος για αποχώρηση να παραμένει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρέπει και αυτός να αρχίσει τις ευχαριστίες. Ο «Ντάφυ» ενοχλήθηκε από την ειρωνεία του Κώστα και το έδειξε.




Ενοχλημένος με την αλλαγή συμπεριφοράς παικτών της πρώην ομάδας του έδειξε να είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.




Τα προβλήματα όμως δεν λείπουν σε κανένα επεισόδιο. Η Ελευθερία Ελευθερίου ανακάλυψε πως το αντιανεμικό της βρισκόταν εκεί που κοιμόντουσαν οι Τζειμς και ο Νίκος. Η… ανάκριση της Ελευθερίας προκάλεσε ειρωνικό γέλιο στους δυο παίκτες, οι οποίοι θεώρησαν ότι οι μεθοδεύσεις εις βάρος τους συνεχίζονται. Τελικά η παρεξήγηση φάνηκε να λήγει πριν η κατάσταση ξεφύγει.




Το σημερινό αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία ήταν πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Όμως οι κόκκινοι είχαν μια ατυχία, καθώς έχασαν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους. Ο Ηλίας Μπόγδανος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα.




Οι μπλε εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Ηλία και πήραν διαφορά από τους κόκκινους με τον Τζέιμς να κάνει με αντίπαλο τον Τριαντάφυλλο στο «τσακ» το 9-5.




Τη νίκη στους μπλε με 10-5 χάρισε η Ελένη Χάμπερη έχοντας ως αντίπαλη την Ελευθερία Ελευθερίου.



Στην ατομική ασυλία επέστρεψε και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αν και τραυματίας εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί παρά το γεγονός ότι οι γιατροί είχαν αντίθετη άποψη. Τελικά ο Μπόγδανος όχι μόνο μπήκε στην ατομική ασυλία, αλλά κατάφερε να φορέσει και το τοτέμ στο λαιμό του.



Συμβούλιο χωρίς εντάσεις στο Survivor, είναι ύπνος χωρίς μαξιλάρι. Πριν οι κόκκινοι οδηγηθούν στην κάλπη για να βγάλουν τον δικό τους υποψήφιο και τους Νίκο Μπάρτζη και Ηλία Μπόγδανο υποδείξουν ακόμα δυο συμπαίκτες τους, η Μαριαλένα βρέθηκε στο στόχαστρο για καθοδήγηση ψηφοφορίας και άρχισε το… μπάχαλο.



Οι κόκκινοι τελικά ψήφισαν για ακόμα μια φορά, 7η, τον Τριαντάφυλλο, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος επέλεξε την Ελευθερία Ελευθερίου και ο Νίκος Μπάρτζης τον Παύλο Γαλακτερό









Ειδήσεις σήμερα:

Οι Έλληνες του Τουταγχαμών: Τα άγνωστα μυστικά του νέου αιγυπτιακού μουσείου

Πάσχα στο χωριό με self test θέλει η κυβέρνηση - Πότε αποφασίζουν οι επιστήμονες

Ο Τσίπρας βάζει «στον πάγκο» τον Τσακαλώτο - Tον άφησε εκτός εκδήλωσης για το οικονομικό πρόγραμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης