Lockdown: Ψώνια αντί για παραλίες προτίμησαν οι Αθηναίοι - Χαμός στην Ερμού
Αντιστρόφως ανάλογη εικόνα σήμερα σε σχέση με το προηγούμενο σαββατοκύριακο - Μετά από πολύ καιρό για πρώτη φορά Σάββατο ανοικτά τα μαγαζιά, οπότε παρά τον καλό καιρό, οι Αθηναίοι κατέβηκαν στο κέντρο για τα ψώνια τους και... αρνήθηκαν τις παραλίες - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Πρώτο σαββατοκύριακο με ανοιχτά μαγαζιά στην Αθήνα, έπειτα από αρκετούς μήνες και οι κάτοικοι της πρωτεύουσας αποφάσισαν να κατέβουν σε κεντρικούς δρόμους για να κάνουν... τη βόλτα και τα ψώνια τους.
Μπορεί η εμπορική κίνηση να ήταν περιορισμένη τις προηγούμενες ημέρες, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για χαλάρωση των μέτρων, που έφερε άνοιγμα του λιανεμπορίου μέσω click away και click inside, ωστόσο σήμερα η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετικύη.
Έτσι, πλήθος κόσμου επέλεξε, παρά τον καλό καιρό, να «σπαταλήσει» χρόνο για ψώνια και να μην μετακινηθεί προς τις παραλίες, όπως έγινε σε μεγάλο βαθμό το προηγούμενο σαββατοκύριακο.
Σημειώνεται πως από Δευτέρα ακολουθεί το άνοιγμα των καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Νίκος Χαρδαλιάς. Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, το λιανεμπόριο στη Θεσσαλονίκη θα λειτουργήσει μόνο με τη μέθοδο του click away, ενώ στην Αχαΐα με το click inside και το click away.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους