Ενα απρόοπτο συνέβη στον άερα της ΕΡΤ όταν περαστικός αγκάλιασε δημοσιογράφο που μετέδιδε το ρεπορτάζ για τις τελευταίες εξελίξεις στη διώρυγα του Σουέζ.
Ο δημοσιογράφος, Ιάσων Ταβλάς, εμφανίστηκε σε ζωντανή μετάδοση στο δελτίο ειδήσεων το μεσημέρι της Κυριακής όταν κατά τη διάρκεια που μιλούσε για το πλοίο «Ever Given», ξαφνικά τον πλησίασε ένας άνδρας και τον αγκάλιασε σφιχτά.
«Σε παρακαλώ» του είπε φανερά ενοχλημένος ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία τους και συνέχισε να μεταδίδει το ρεπορτάζ.
Ωστόσο ο νεαρός μη σεβόμενος το δημοσιογράφο, που εκείνη την ώρα προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του επέστρεψε κάνοντας πίσω του διάφορες χειρονομίες.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.