Ανατροπή με την καταδίωξη στη Λιοσίων: Ο δράστης υποστηρίζει ότι πήρε το αυτοκίνητο... για βόλτα!

Ανατροπή με την καταδίωξη στη Λιοσίων: Ο δράστης υποστηρίζει ότι πήρε το αυτοκίνητο... για βόλτα!

Ο 18χρονος ήταν υπάλληλος του πλυντηρίου αυτοκινήτων που είχε αφεθεί για πλύσιμο η μαύρη BMW - Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον ανιψιό του ιδιοκτήτη - «Το παιδί έχει ψυχολογικό πρόβλημα», δηλώνει στο protothema.gr o ιδιοκτήτης του πλυντηρίου

5265288
Αλλάζουν τα δεδομένα για το τροχαίο μετά την καταδίωξη στη Λιοσίων με τους τέσσερις τραυματίες, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο οδηγός δεν είχε κλέψει το όχημα -μάρκαςBMW-, αλλά... το είχε πάρει για βόλτα.

Ειδικότερα, ο 18χρονος, ο οποίος σήμερα πήγε στον εισαγγελέα για να καταθέσει, ήταν υπάλληλος του πλυντηρίου αυτοκινήτων που είχε αφεθεί για πλύσιμο η μαύρη BMW. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον ανιψιό του ιδιοκτήτη του πλυντηρίου στα Άνω Λιόσια.

Ο 18χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, θεώρησε… καλή ιδέα να πάρει το ξένο αυτοκίνητο, επειδή ήταν γρήγορο και πολυτελές, για να κάνει μια βόλτα.

Δείτε το βίντεο από το ατύχημα:

Τρελή καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου στη Λιοσίων

Δείτε βίντεο πριν από το ατύχημα στη Λιοσίων


Ο ιδιοκτήτης της BMW, όμως, όταν επέστρεψε για να το παραλάβει, συνειδητοποίησε ότι το αυτοκίνητό του δεν ήταν εκεί! Και όταν ρώτησε πού ήταν, κανείς δεν είχε απάντηση.

Πριν ειδοποιήσει την αστυνομία, άνοιξε στο κινητό του το app για να εντοπίσει το αυτοκίνητο μέσω του GPS.

Κλείσιμο
Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το αυτοκίνητο εντοπίστηκε κάπου στο Σύνταγμα κι από εκεί ξεκίνησε η καταδίωξη, που κατέληξε στο Λιοσίων και στο τροχαίο.

O 18χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε αρχικά σε δένδρο και διαδοχικά χτύπησε σταθμευμένες μοτοσυκλέτες.

Από τη σύγκρουση τραυματίσθηκαν οι δύο οδηγοί των μηχανών -ένας άντρας και μία γυναίκα-, μία επιβάτιδα λεωφορείου και ο νεαρός οδηγός.

«Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα»

«Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο protothema.gr ο θείος του 18χρονου δράστη.

Σύμφωνα με τον κ Κώστα, ο ανιψιός του χωρίς εκείνος να το γνωρίζει, καθώς βρισκόταν στο νοσοκομείο, έβαλε τις γαλότσες του, πήρε και τα κλειδιά του γρηγορού αυτοκινήτου και θέλησε να το πάει μια βόλτα προκαλώντας στην διαδρομή τον τρόμο.

«Το παιδί έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Ήρθε κάτω στο μαγαζί, είδε τα κλειδιά, φόρεσε και τις γαλότσες γιατί τα άλλα παπούτσια του τα είχε σκίσει το πήρε και έφυγε…Ήταν λάθος μεγάλο, ευτυχώς που δεν σκότωσε κανέναν άνθρωπο και δεν έπαθε εκείνος τίποτα σοβαρότερο. Δεν ξέρω ακριβώς πότε συνέβη γιατί ήμουν στο νοσοκομείο. Ο άνθρωπος έχει ψυχολογικό πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου αυτοκινήτων στα Άνω Λιόσια.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σοφία Κορμά: Αυτή είναι η συμπαρουσιάστρια του Αλιάγα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Νέα πρόκληση Ακάρ: «Να σταματήσει η Ελλάδα την επεκτατική πολιτική σε βάρος της Τουρκίας»

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση μετατρέπει την επιτροπή των επιστημόνων σε υποχείριό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης