Τη συμπαράσταση της στον απεργό πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα, ανακοίνωσε η αναπληρώτρια καθηγήτρια της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Γεωργία Σαγρή, κάνοντας γνωστό ότι ξεκίνησε και η ίδια απεργία πείνας.
Η αναπληρώτρια καθηγήτρια της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, Γεωργία Σάγρη με κείμενο αλληλεγγύης μέσω του facebook ζητεί να ικανοποιηθεί το αίτημα του πολυισοβίτη και να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
«Λέμε όχι στην απάθεια. Με το ίδιο μας το σώμα» και καλεί σε μαζική απεργία πείνας», γράφει αρχικά. «Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Από τώρα 28/2 έχω ξεκινήσει Απεργία Πείνας Σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον Δ.Κουφοντίνα. Και καλώ όλους σε Μαζική Απεργία Πείνας Αλληλεγγύης για τον Δ.Κουφοντίνα. Λέμε όχι στην απάθεια. Με το ίδιο μας το σώμα. Το σώμα μας είναι το μοναδικό μας όπλο» #hungerstrike #masshungerstrike #strike #solidarity», συνεχίζει.
«To whom it may concern Since now 28/2 I am on hunger strike in solidarity and in support to D.Koufontinas I call everyone to do the same Mass hunger strike in solidarity to D. Koufontinas We say no to apathy with our own bodies. Our body is our only weapon #hungerstrike #solidarity Αθήνα, 28/2/2021. Γεωργία Σαγρή, Καλλιτέχνης, Αναπληρωτής Καθηγήτρια της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας», καταλήγει η Γεωργία Σαγρή.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.