Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Τρικάλων άφησε ένας κρατούμενος τωνΦυλακών Τρικάλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr πρόκειται για Έλληνα περίπου 60 ετών, που αντιμετώπιζε προβλήματα εξάρτησης και το βράδυ της Τετάρτης μεταφέρθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης με αδιαθεσία και χαμηλό οξυγόνο.
Το πρωί της Πέμπτης όμως κατέληξε και φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί
Να σημειωθεί πως ο κρατούμενος υποβλήθηκε σε τεστ covid -19, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει μέχρι το πρωί της Πέμπτης.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»