Εύβοια: Φλαμίνγκο βρήκαν καταφύγιο από το χιόνι στις αλυκές Κοπανά
Ένα πανέμορφο θέαμα αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν στις αλυκές Κοπανά
Η κακοκαιρία και τοχιόνιδεν έφεραν μόνο προβλήματα στο οδικό δίκτυο και στην ηλεκτροδότηση, αλλά και όμορφες εικόνες με χιονισμένα τοπία, κάτασπρα λιβάδια και βουνοκορφές ακόμα και... φλαμίνγκο!
Ένα σμήνος από τα πανέμορφα εξωτικά πουλιά βρήκε καταφύγιο από το χιόνι στην τοποθεσία αλυκές Κοπανά στη Νέα Λάμψακο.
Το σημείο που τα πανέμορφα φλαμίγκο έμεινα για να αποφύγουν το μένος του χιονιά, βρίσκεται ανάμεσα στα παραλιακά ουζερί της περιοχής και το Γυμνάσιο Λαμψάκου (πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου) και ήταν ένα πανέμορφο θέαμα για όσους πέρασαν από εκεί και δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν!
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.