Ιωάννινα: Έκλεψε 1.000 ευρώ από ηλικιωμένο

Ιωάννινα: Έκλεψε 1.000 ευρώ από ηλικιωμένο

Τρύπωσε στο αμάξι του και βούτηξε τα χρήματα που υπήρχαν στο τσαντάκι του - Δύο συλλήψεις και στην Κέρκυρα για κλοπές από κατάστημα

astynomia_epix
Πήγε να βάλει βενζίνη σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στα Ιωάννινα ένας ηλικιωμένος, αλλά έπεσε στα «νύχια» μιας επιτήδειας που βρήκε ευκαιρία να τρυπώσει στο αυτοκίνητό του και να αρπάξει 1.000 ευρώ από το τσαντάκι του που είχε μέσα!

Ο άτυχος ηλικιωμένος αντιλήφθηκε πολύ αργότερα την κλοπή, όταν είχε φύγει πια από το πρατήριο, αλλά δεν ήξερε ποιος άρπαξε τα χρήματα. Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στους οποίους την κατήγγειλε την εξιχνίασαν άμεσα. Από την έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας Ελληνίδας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Έκλεψαν προϊόντα και χρήματα από μαγαζί

Δυο Έλληνες, ο ένας από τους οποίους ανήλικος συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ως δράστες της κλοπής χρημάτων και προϊόντων συνολικής αξίας 200 ευρώ που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής από ένα κατάστημα σε περιοχή της Κέρκυρας. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ ερευνάται αν είχαν διαπράξει κι άλλες.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός: Τρομάζει η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων - Στο τραπέζι σενάρια για «lockdown Μαρτίου»

Κακοκαιρία την Κυριακή: Καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι

Σχολεία: Πώς θα γίνει η επιστροφή σε Γυμνάσια και Λύκεια - Τι θα γίνει με βαθμολογίες και απουσίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης