Χίος: Άγρια επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της πόλης - Δείτε βίντεο

Χίος: Άγρια επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της πόλης - Δείτε βίντεο

Τα επεισόδια έγιναν μέρα-μεσημέρι ενώ μπροστά βρισκόταν και αστυνομικός - Τι δηλώνει στο protothema.gr ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου Παντελής Μπουρνιάς

epeisodia_xios
Επεισόδιο ξυλοδαρμού μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε μέρα-μεσημέρι στο κέντρο της πόλης της Χίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν δύο άντρες ίδιας εθνικότητας άρχισαν να μιλούν δυνατά σαν να λογομαχούν και μέσα σε λίγα λεπτά μαζεύτηκαν πολλοί αλλοδαποί και χτυπούσαν έναν άλλο άνδρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπροστά στο περιστατικό βρισκόταν και ένας αστυνομικός του οποίου η παρουσία δεν φόβισε τους αλλοδαπούς άντρες χτυπώντας άγρια τον συμπατριώτη τους.

Μάλιστα από το βίντεο φαίνεται καθαρά πως ο αστυνομικός εξεπλάγη από την κατάσταση και δεν ήξερε πώς να αντιμετωπίσει την ομάδα των αλλοδαπών που πιάστηκαν στα χέρια.

Χίος - άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ αλλοδαπών


Κλείσιμο
Βίντεο Χίος 2



Ο Παντελής Μπουρνιάς αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου ήταν αυτόπτης μάρτυρας και υπογράμμισε στο protothema.gr ότι η κατάσταση στο νησί είναι πολύ δύσκολη.

«Ήμουν μπροστά σε όλο το συμβάν. Δύο μετανάστες ξεκίνησαν να λογομαχούν στη γλώσσα τους και μετά από λίγο έγινε ο καβγάς ακριβώς στην αγορά της Χίου και δίπλα από την Πινακοθήκη. Μαζεύτηκε πολύς κόσμος και παρακολουθούσε το συμβάν. Είναι ανεπίτρεπτο να ζούμε σε μια τέτοια κοινωνία που να επηρεάζεται από όλα αυτά. Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται καθαρά ένας αστυνομικός, ο οποίος εξεπλάγη λόγω της εκρηκτικής κατάστασης και δεν κατάφερε να σταματήσει τον άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ των μεταναστών και να επιβάλει την τάξη. Η κατάσταση στην Χίο είναι δύσκολη και ζητάμε τάξη και ασφάλεια για τους πολίτες και φυσικά τα ανθρώπινα δικαιώματα μας όπως κάθε άλλη κοινωνία» είπε μεταξύ άλλων.


epeisodia_xios1
epeisodia_xios_b
epeisodia_xios2







Ειδήσεις σήμερα:

Κρίσιμες αποφάσεις τις επόμενες ώρες για ταξί και αριθμό επιβατών

Ταραντίλης: Αγωνία για το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων - Αύριο η εισήγηση της επιτροπής

Μπέρνι Σάντερς: Τα σχόλια για τις... στυλιστικές του επιλογές στην ορκωμοσία Μπάιντεν και η απάντησή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης