Χαλκίδα: Έβρισαν αστυνομικούς και συνελήφθησαν

Χαλκίδα: Έβρισαν αστυνομικούς και συνελήφθησαν

Λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι - Στην Ξάνθη έβισαν και χτύπησαν αστυνομικούς

peripoliko
Σε υβριστικά συνθήματα ξέσπασε μια ομάδα νεαρών μόλις αντίκρισαν μια πεζή περιπολία αστυνομικών του τμήματος και της Άμεσης Δράσης στη περιοχή του Αγίου Νικολάου Χαλκίδας το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα εκείνοι να τους καταδιώξουν και να συλλάβουν δυο από αυτούς!

Οι νεαροί προσήχθησαν με χειροπέδες στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και παρέμειναν για ώρες στα κρατητήρια, ώσπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για εξύβριση, απείθεια και αντίσταση με την οποία οδηγήθηκαν στον αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Χαλκίδας. Οι ίδιοι αρνήθηκαν τις δυο τελευταίες κατηγορίες και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή, ενώ θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Ένταση μεταξύ νεαρών και αστυνομικών στην Ξάνθη

Συστάσεις για θόρυβο πήγαν να κάνουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σε ένα σπίτι στην Ξάνθη όπου βρίσκονταν τρεις νεαροί, το βράδυ της Πέμπτης, αλλά οι δύο τους εξύβρισαν και τους απείλησαν, ενώ ο ένας αρνήθηκε τον έλεγχο και ο άλλος επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη χτυπώντας τους αστυνομικούς. Τελικά, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, διατάραξη κοινής ησυχίας, απειλή, απείθεια, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων, κατά περίπτωση. Επιπλεόν, στον ιδιοκτήτη του σπιτιού επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους άλλους δυο πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Άδεια κατεπείγουσας χρήσης και στο εμβόλιο της Moderna

Επιχείρηση «Ελευθερία»: Αντίστροφη μέτρηση για τον εθνικό εμβολιασμό – Το χρονοδιάγραμμα και οι προτεραιότητες

ΗΠΑ: Τη Δευτέρα ο εμβολιασμός του Μπάιντεν - Την επόμενη εβδομάδα της Χάρις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης