Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών ημεδαπών, κατηγορούμενων για ληστεία και διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στις περιοχές των Καλυβίων και της Κερατέας και οι οποίοι συνελήφθησαν την 11-12-2020 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας.
Πρόκειται για τους συλληφθέντες:
1. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Παναγιώτη, αγνώστου πατρός και της Φιλιώς, γεννηθέντα την 3-9-2002 στην Αθήνα,
2. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Γιάννη του Σπυρίδωνα και της Μαρίας, γεννηθέντα την 22-11-2002 στην Αθήνα
Κλείσιμο
και τον μη συλληφθέντα:
3. ΡΑΜΟ Δημήτριο του Γεωργίου και της Ελευθερίας, γεννηθέντα την 4-2-1993 στην Αθήνα.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή