Λάρισα: Απασχόλησε γριούλα και της ξάφρισε 8.500 ευρώ

Λάρισα: Απασχόλησε γριούλα και της ξάφρισε 8.500 ευρώ

Ο δράστης έφτασε με ένα Ι.Χ. φορτηγό στο σπίτι της γριούλας και την έπεισε να της δείξει την πραμάτεια του

gria
Τα στοιχεία ταυτότητας ενός πλανόδιου πωλητή που κατάφερε να αρπάξει τις οικονομίες μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν οι αστυνομικοί του τμήματος Τεμπών, χωρίς όμως να βρουν τον ίδιο και τα κλεμμένα χρήματα.

Ο δράστης έφτασε με ένα Ι.Χ. φορτηγό στο σπίτι της γριούλας και την έπεισε να της δείξει την πραμάτεια του. Όσο εκείνη κοίταζε τα εμπορεύματα, της ζήτησε να πάει στην τουαλέτα αλλά τρύπωσε στο υπνοδωμάτιό της, χωρίς να τον αντιληφθεί. Σε ένα συρτάρι βρήκε μετρητά ύψους περίπου 8.500 ευρώ, τα οποία άρπαξε και έσπευσε να εξαφανιστεί. Μετά την ταυτοποίηση του δράστη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι στην Χαλκίδα

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούσαν οι αστυνομικοί Ασφαλείας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα ο οποίος παραβίασε στις 18 Αυγούστου την κεντρική είσοδο ενός σπιτιού στην Χαλκίδα και άρπαξε από το εσωτερικό διάφορα εργαλεία και ηλεκτρικές συσκευές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Τρεις ανήλικοι Ρομά συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Αγρίνιο το απόγευμα της Κυριακής, όταν έκλεψαν διάφορα προϊόντα από ένα περίπτερο και προκάλεσαν και φθορές σε μία τέντα του. Οι τρεις νεαροί προσήχθησαν στην Ασφάλεια, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος τους και για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου σε βάρος των γονέων τους και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρίσιμη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου - Ψάχνουν συμβιβασμό για τα Χριστούγεννα

Ποιες κατηγορίες ασφαλισμένων κατοχυρώνουν σύνταξη πριν τα 67 ή τα 62 στο τέλος του 2020

Λιγότερες οι νέες εισαγωγές για κορωνοϊό στα νοσοκομεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης