Την τελευταία του πνοή άφησε ο 52χρονος άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε στην αυλή του σπιτιού του στη Θήβα, το πρωί της περασμένης Κυριακής. Νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αθήνα, όπου και κατέληξε.
Ο άτυχος άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, άναψε φωτιά σε καυσόξυλα στην αυλή του και στη συνέχεια έπεσε στις φλόγες.
Αμέσως έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η πυροσβεστική και η αστυνομία. Αρχικά διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Θήβας, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στην Αθήνα.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.