ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κορωνοϊός - Νίκος Δένδιας: Σε καραντίνα ο ΥΠΕΞ - Ήρθε σε επαφή με κρούσμα

Κορωνοϊός - Νίκος Δένδιας: Σε καραντίνα ο ΥΠΕΞ - Ήρθε σε επαφή με κρούσμα

Σε καραντίνα και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης - Αρνητικοί και οι δύο σύμφωνα με τα αποτελέσματα των rapid test

dendias
Σε καραντίνα μπαίνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, καθώς στις αρχές της εβδομάδας διαπιστώθηκε ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Πρόκειται για τον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα, Μιχαήλ- Χρήστο Διάμεση, που βρισκόταν στην Αθήνα για διαβουλεύσεις και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Αργότερα, το απόγευμα της Τετάρτης, έγινε γνωστό ότι σε καραντίνα μπαίνει προληπτικά και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης, που επίσης είχε έρθει σε επαφή με τον κ.Διάμεση. Ο κ.Φραγκογιάννης υποβλήθηκε σε rapid test που βγήκε αρνητικό και η εξέταση θα επαναληφθεί την Παρασκευή και τη Δευτέρα.
Το απόγευμα, με ανάρτησή του στο twitter ο κ.Δένδιας ενημέρωσε ότι είναι αρνητικός όπως έδειξε το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για την υγεία του:



Το πρόγραμμά του ακυρώνεται έως το τέλος της εβδομάδας. Έτσι, δεν θα συναντηθεί με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Σαμέχ Σούκρι και δεν θα παραστεί στο δείπνο προς τιμήν του προέδρου της Αιγύπτου, Φατάχ Αλ Σίσι.
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα: 

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στα Σκόπια

Ο κορωνοϊός θερίζει την ΑΕΚ: Νέα κρούσματα οι Σαμπανάτζοβιτς και Λάτσι

Αίσιο τέλος με 26χρονο που εξαφανίστηκε στην Καλλιθέα στις 3 Νοεμβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης