Πύργος: Έκαναν έξι διαρρήξεις με κλεμμένο αυτοκίνητο

Πύργος: Έκαναν έξι διαρρήξεις με κλεμμένο αυτοκίνητο

Η συνολική αξία της λείας τους υπολογίζεται σε 7.500 ευρώ

peripoliko
Χρησιμοποιώντας ένα αυτοκίνητο που έκλεψαν από την περιοχή του Πύργου, εξαπέλυσαν μπαράζ διαρρήξεων σε σπίτια και επιχειρήσεις τρεις Έλληνες τα ξημερώματα της Δευτέρας, αλλά λίγες ώρες αργότερα δυο από αυτούς έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας.

Οι τρεις κακοποιοί πήγαν μέσα σε λίγη ώρα σε διάφορες περιοχές του Πύργου, διέρρηξαν τρία καταστήματα και τρία σπίτια και «σήκωσαν» έναν υπολογιστή, μια τηλεόραση, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, ένα αλυσοπρίονο, 30 κιλά ελαιολάδου, τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα, ακόμη και... πλακάκια δαπέδου! Η συνολική αξία της λείας τους υπολογίζεται σε 7.500 ευρώ.

Στα ίχνη των δραστών οδήγησε το κλεμμένο όχημα το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί σε έναν παράδρομο στη νέα εθνική οδό Πατρών– Πύργου και το απέδωσαν στο νόμιμο κάτοχό του. Από τα στοιχεία που συνέλεξαν σε αυτό, οδηγήθηκαν στην ταυτοποίηση των τριών ανδρών και συνέλαβαν τους δυο το ίδιο μεσημέρι στον Πύργο. Ωστόσο, δεν βρήκαν τα κλοπιμαία και εκτιμάται ότι τα έχει ο τρίτος της σπείρας, ο οποίος αναζητείται. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.




Ειδήσεις σήμερα: 

Σάλος με γυμνό γυναικείο άγαλμα που τιμά τη «μητέρα του φεμινισμού» Μέρι Γουόλστονκραφτ

To τεράστιο στόμα της την έκανε διάσημη στο TikTok - Δείτε βίντεο

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Απεγκλωβίστηκε έγκυος λίγο πριν γεννήσει - Έγιναν 22 διασώσεις ανηλίκων (βίντεο-φωτογραφίες)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης