Πρόκειται συνολικά για 14 άτομα, τα οποία μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο για να δικαστούν.
Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν αφορά διέγερση σε ανυπακοή και παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού (άρθρο 285 του ΠΚ).
Να σημειωθεί ότι η δίκη τους από το αυτόφωρο δικαστήριο αναβλήθηκε για τις 11 Νοεμβρίου.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!