Εύβοια: Πέταξε στο έδαφος την ηρωίνη όταν είδε αστυνομικούς
Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας
Μάνος Τσαγκαράκης
Βγήκε από το σπίτι του στη Λίμνη Ευβοίας«φορτωμένος» με τα ναρκωτικά που σκόπευε να διακινήσει ένας Έλληνας το πρωί της Κυριακής, αλλά αντιλήφθηκε πως ήταν περικυκλωμένος από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Ιστιαίας και του τοπικού τμήματος και προσπάθησε να τα ξεφορτωθεί.
Ο δράστης πέταξε στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία η οποία αποδείχθηκε ότι περιείχε ποσότητα ηρωίνης σε μορφή «βράχου» βάρους 40,8 γραμμαρίων, αλλά οι αστυνομικοί δεν δυσκολεύτηκαν να την βρουν και να του περάσουν χειροπέδες. Επιπλέον, σε ένα ένα σακίδιο πλάστης που είχε μαζί του, βρήκαν ένα σφυράκι θραύσης κρυστάλλων, μία μάσκα και ένα γυάλινο δοχείο με σόδα.
Ο δράστης οδηγήθηκε την Δευτέρα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε διαρρήξεις, όπως δείχνουν τα ευρήματα που κατασχέθηκαν στο σακίδιό του.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους