Άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του λόγω επιπλοκών της Covid-19. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα 82 ετών κατέληξε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλοίκης, στο οποίο είχε μεταφερθεί από τον Άγιο Δημήτριο. Με αυτόν, ο συνολικός αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα, ανέβηκε στους 414.
Νωρίτερα σήμερα, έχασε τη μάχη ένας 85χρονος, που νοσηλεύοταν στην 5η Πνευμονολογική του νοσοκομείου «Σωτηρία».
Το πρωί της Δευτέρας, στην θλιβερή λίστα είχαν προστεθεί δύο συνάνθρωποί μας που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην Αττική.
Πρόκειται για έναν 68χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «251 ΓΝΑ» με υποκείμενα νοσήματα και έναν 95χρονο, ο οποίος επίσης είχε υποκείμενα νοσήματα και κατέληξε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.