Καστοριά: Συναγερμός στο ΕΚΑΒ - Διασώστης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό
Ο διασώστης βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό με ήπια συμπτώματα
Συναγερμός έχει σημάνει στο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας καθώς ένας διασώστης του στην Καστοριά βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο διασώστης βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό με ήπια συμπτώματα, ενώ δεν ανήκει στο μόνιμο προσωπικό του ΕΚΑΒ και υπηρετεί λίγο χρονικό διάστημα σε αυτή την θέση. Σε καραντίνα τέθηκε και ο συνάδελφός του ο οποίος ήταν μαζί του στη βάρδια.
Από τον ΕΟΔΥ γίνεται η ιχνηλάτηση των επαφών του, χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να έχει γίνει γνωστό από πού κόλλησε τον ιό.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.