Δραπέτης φυλακών συνελήφθη στην Πάτρααπό αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Ο αλλοδαπός που εξέτιε ποινή κάθειρξης 8 ετών και 6 μηνών για υπόθεση ναρκωτικών, αντίσταση και παράνομη είσοδο στη χώρα, είχε αποδράσει στις 16 Ιουλίου του 2017.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Πατρών, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.