Πάτρα: Μαχαίρια και ναρκωτικά στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Μαχαίρια και ναρκωτικά στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Τα ευρήματα έρχονται να προστεθούν στις καταγγελίες αστυνομικών για τις διακομιδές κρατούμενων που καταπίνουν ξυραφάκια και... μπαταρίες

Fylakes-Patras-opla-narkwtika
Αυτοσχέδια αιχμηρά αντικείμενα και ποσότητες ναρκωτικών έφερε στο φως η έρευνα πραγματοποιήθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών σε έναν θάλαμο των φυλακών του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, το μεσημέρι της Κυριακής.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, 21 κάψουλες και τρίμματα άγνωστων ψυχοφαρμάκων και δυο ναρκωτικά χάπια, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και ένα αυτοσχέδιο σουβλί. Για τα ευρήματα ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας και η Ασφάλεια η οποία διενεργεί προανάκριση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Τα ευρήματα έρχονται να προστεθούν στις καταγγελίες αστυνομικών της Ένωσης Αχαΐας για τις διακομιδές κρατούμενων που καταπίνουν ξυραφάκια και... μπαταρίες (!) για να μεταφερθούν από την φυλακή του Αγίου Στεφάνου στο νοσοκομείο, ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής διακομίστηκε ένας κρατούμενος ο οποίος φέρεται να είχε καταναλώσει ναρκωτικά ή αλκοόλ. Ου συνδικαλιστές αστυνομικοί θεωρούν ότι η αρμοδιότητα της διακομιδής φυλακισμένων σε νοσοκομεία ανήκει στους σωφρωνιστικούς υπαλλήλους και όχι στην Αστυνομία.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Ξεμάτιασαν... live τον αντιδήμαρχο σε τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου

Η «εκτίναξη» των κρουσμάτων κορωνοϊού επανέφερε Τσιόδρα – Χαρδαλιά

Κορωνοϊός: Νέος γάμος «βόμβα» με 22 κρούσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης