Από τη Μήλο αναχώρησε το Speedrunner 3, της εταιρίας Aegean Speed Lines με προορισμό τον Πειραιά. Το πλοίοπέρασε και από τα λιμάνια της Σίφνου και της Σερίφου, ωστόσο στη Σίφνο ήδη άρχισε να γεμίζει με επιβάτες.
Σύμφωνα με μαρτυρίες και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, δεν τηρείται καμία απόσταση, αφού τα καθίσματα είναι τοποθετημένα ανά τετράδες ή τριάδες και δεν έχουν καμία κενή θέση ανάμεσά τους.
Αρκετοί ήταν οι επιβάτες που διαμαρτυρήθηκαν προς το πλήρωμα και η απάντηση ήταν ότι «ο νόμος λέει ότι μπορούμε να έχουμε 80% πληρότητα». Όταν οι ταξιδιώτες απάντούσαν ότι δεν υπάρχουν κενές θέσεις, ούτε τηρούνται οι αποστάσει τα μέλη του πληρώματος ισχυρίζονταν ότι «αν είστε συγγενείς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».
Σημειώνεται ότι το πλοίο έχει ελάχιστους εξωτερικούς χώρους που ακόμη κι αυτοί είναι γεμάτοι με ταξιδιώτες.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.