Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν δύο εργαζόμενοι σε δημοφιλές μπαρ στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με το thestival.gr, πρόκειται για μια υπεύθυνη ταμείου και έναν dj.
Οι δύο εργαζόμενοι εμφάνισαν συμπτώματα και υπεβλήθησαν σε τεστ, που βγήκε θετικό.
Η διεύθυνση του καταστήματος ενημέρωσε τους δύο εργαζόμενους ότι θα σταματήσουν να εργάζονται μέχρι να αποθεραπευτούν.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το υπόλοιπο προσωπικό της επιχείρησης έχει υποβληθεί σε εξετάσεις και αν οι ιδιοκτήτες προτίθενται να κλείσουν την επιχείρηση για να απολυμανθεί.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.