Κορωνοϊός - Καβάλα: «Απολυμάναμε όλους τους χώρους - Δεν μεταδίδεται ο ιός από τα τρόφιμα» λέει η εταιρεία κρεάτων

Κορωνοϊός - Καβάλα: «Απολυμάναμε όλους τους χώρους - Δεν μεταδίδεται ο ιός από τα τρόφιμα» λέει η εταιρεία κρεάτων

«Θα επαναλειτουργήσουμε με απόλυτη ασφάλεια μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν» επισημαίνει η εταιρεία κρεάτων στην Καβάλα, υπάλληλοι της οποίας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό

kavala_etaireia
Ανακοίνωση με αφορμή τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ των υπαλλήλων της, εξέδωσε εταιρεία επεξεργασίας κρεάτων στην Καβάλα.

Σε αυτή, η εταιρεία διαβεβαιώνει πως «ο ιός δεν μεταδίδεται από τα τρόφιμα προς τους καταναλωτές» και συμπληρώνει πως «θα επαναλειτουργήσουμε με απόλυτη ασφάλεια μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν».

Η ανακοίνωση:

«Με την γνωστοποίηση των 2 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων η εταιρία διενήργησε με πρωτοβουλία της, ελέγχους σε όλο το προσωπικό σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Συμμορφώμενη δε με της οδηγίες της Δ/νης Υγείας Καβάλας, εκτέλεσε απολύμανση όλων των χώρων και τμημάτων των εγκαταστάσεων, τόσο διοικητικών όσο και παραγωγικών καθώς και των μονάδων κλιματισμού στα αντίστοιχα τμήματα. Μετά την ανακοίνωση του συνόλου των αποτελεσμάτων των ελέγχων, η εταιρία προχώρησε σε αναστολή των εργασιών της.

Γνωρίζοντας ότι η αναστολή της λειτουργίας δημιούργησε μεγάλη αναταραχή στην εφοδιαστική αλυσίδα που λόγω των συνθηκών, έχει πληγεί και ο Νομός Καβάλας αλλά η βασική προτεραιότητα παραμένει η υγεία των ανθρώπων της. Επισημαίνουμε ότι ο ιός SARS-CoV-2 δεν μεταδίδεται από τα τρόφιμα προς τους καταναλωτές.

Επίσης ο έλεγχος του προσωπικού συμβάλλει στον περιορισμό της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Η επαναλειτουργία της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια μόλις οι συνθήκες το επιστρέψουν.

Ευχή μας είναι σύντομα να βρεθεί το εμβόλιο κατά του ιού και να επανέλθει η ανθρωπότητα σε κανονικούς ρυθμούς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης