Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 63χρονος για την αρπαγή ανήλικης

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 63χρονος για την αρπαγή ανήλικης

Αρνείται τις κατηγορίες της αρπαγής ο 63χρονος - Τι δηλώνουν οι δημοτικοί αστυνομικοί που απέτρψαν την τελαυταία στιγμή την αρπαγή 10χρονου κοριτσιού

63xronos12
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 63χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να αρπάξει 10χρονο κοριτσάκι, που πουλούσε χαρτομάντιλα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία. Κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι το κοριτσάκι τον ακολούθησε και πήγε να το παραδώσει στη μητέρα του που βρισκόταν μπροστά στον Ιερό Ναό της Αγίας Ελεούσας, επί της οδού Τσιμισκή. Όπως ανέφερε, αυτό έγινε κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και την επομένη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Ο 63χρονος φέρεται να προσέγγισε την ανήλικη και να επιχείρησε να την επιβιβάσει σε διερχόμενο ταξί, αλλά το κοριτσάκι αντέδρασε και κατάφερε να ξεφύγει. Περαστικός αντιλήφθηκε το περιστατικό και ενημέρωσε την Άμεση Δράση, αστυνομικοί της οποίας, με τη συνδρομή στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν λίγο αργότερα.

Κλείσιμο
Επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 63χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου

Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Μέγκαν: Το «τυφλό» ραντεβού που συγκλόνισε το παλάτι

Ανησυχία για τα κρούσματα κορωνοϊού: Τι θα γίνει αν «κοκκινίσει» η Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης