Φωτογραφία με τα... ελληνικά διαβατήρια ανά χείρας, έβγαλαν ο Τομ Χανκς και η συζύγος του Ρίτα Γουίλσον με τονΚυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα.
Οι τέσσερις τους συναντήθηκαν στην Αντίπαρο, όπου ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγος του περνούν τις διακοπές τους.Η βραδιά κύλησε χαλαρά με συζήτηση για την τέχνη, την πολιτική και την Ελλάδα.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός άνεβασε τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες».
Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, τόσο ο δημοφιλής ηθοποιός όσο και η σύζυγός του πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες, με πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική πρόταση στον ηθοποιό κι εκείνος είχε δεχθεί με χαρά.
H Ρίτα Γουίλσον έχει ελληνικές ρίζες, αφού η μητέρα της κατάγεται από την Ηπειρο ενω ο Τομ Χανκς αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της και περνάει πολλά καλοκαίρια στην Αντίπαρο όπου έχουν το εξοχικό τους.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.