Ο καπετάνιος-«μαιευτήρας» του Blue Star Chios ξεγέννησε έγκυο εν πλω

Ο καπετάνιος-«μαιευτήρας» του Blue Star Chios ξεγέννησε έγκυο εν πλω

Πώς ένιωσε ο Γιάννης Σιγάλας όταν κλήθηκε να χειρστεί το περιστατικό με έγκυο από την Κάλυμνο

gianis-sigalas2
Είναι από τους πιο έμπειρους πλοιάρχους της ακτοπλοΐας συμπληρώνοντας σχεδόν 30 χρόνια, τρία εκ των οποίων σε κρουαζιερόπλοια. Όμως φαίνεται ότι ταξιδεύοντας απέκτησε και μία δεύτερη ειδικότητα. Του... μαιευτήρα. Ο καπετάν Γιάννης Σιγάλας πλοίαρχος του Blue Star Chios ξεγέννησε σήμερα τα ξημερώματα και ώρα 05.20 όπως καταγράφηκε στο ημερολόγιο του πλοίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι ενώ το πλοία έπλεε νοτιοδυτικά της Δήλου, μισή ώρα απόσταση από τη Σύρο.

Η μητέρα είχε φύγει από την Κάλυμνο με προορισμό τον Πειραιά για να γεννήσει στην Αθήνα και μάλιστα με καισαρική σε προγραμματισμένο ραντεβού αφού είχε κάποια θέματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τελικά γέννησε με φυσιολογικό τοκετό με τη βοήθεια του καπετάν Γιάννη ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε:

«Το να φέρνεις στη ζωή ένα βρέφος είναι η απόλυτη χαρά η απόλυτη ευτυχία. Δεν περιγράφεται συναίσθημα. Είναι η κορύφωση της ζωής. Όταν βγήκε το παιδί και το κράτησα στην αγκαλιά μου ήταν από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου».

gianis-sigalas


Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ξεγέννησε εν πλώ. Το έχει ξανακάνει στο ίδιο πλοίο όταν λεγόταν “Nήσος Χίος” και ήταν κορίτσι.. Το βρέφος που ήρθε σήμερα στη ζωή είναι υγιέστατο. Η γέννα έγινε στη καμπίνα όπου βρισκόταν η έγκυος.

Όταν ρωτήσαμε τον καπετάν-Γιάννη αν είχε άγχος απάντησε: «Ήμουν πολύ ήρεμος και ευτυχώς το μετέδωσα και στην κοπέλα. Έχω ξεγεννήσει και σε άλλη περίπτωση στο παρελθόν επιβάτισσα, ενώ ήμουν μέσα και στη γέννα των δύο παιδιών μου».

«Όλα πήγαν κατ' ευχήν και η μητέρα έφυγε από το πλοίο περπατώντας. Τόσο ο παιδίατρος όσο και ο μαιευτήρας που εξέτασαν το βρέφος το βρήκαν σε άριστη κατάσταση. Η μητέρα μού ζήτησε να να γίνω νονός και να το βαπτίσω. Είναι το πρώτο της παιδί. Του εύχομαι κάθε καλό στη ζωή του» καταλήγει ο Γιάννης Σιγάλας.

Ειδήσεις σήμερα:

Άνγκελα Μέρκελ - Μαρκ Ρούτε: Η νικήτρια και ο «αντάρτης» της Συνόδου Κορυφής

Ικανοποίηση στην Αθήνα για 70 δισ. από την Ευρώπη - Μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα το μήνυμα Μητσοτάκη

Αριστείδης Xατζής: O Καποδίστριας, ο Τρικούπης και το έγκλημα με την Αγία Σοφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης