Aναχώρησε από το Καρλόβασι της Σάμου, το «Νήσος Χίος»
Έπειτα από πολύωρες προσπάθειες, η βλάβη αποκαταστάθηκε προσωρινά και το πλοίο, αφού έλαβε πιστοποιητικό αξιοπλοΐας, αναχώρησε κανονικά για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του
Στις 12:10 το μεσημέρι αναχώρησε τελικά από το Καρλόβασι της Σάμου, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Χίος» που παρέμενε στο λιμάνι από τις 4:15 τα ξημερώματα, λόγω βλάβης στον καταπέλτη αποβίβασης επιβατών.
Έπειτα από πολύωρες προσπάθειες, η βλάβη αποκαταστάθηκε προσωρινά και το πλοίο, αφού έλαβε πιστοποιητικό αξιοπλοΐας, αναχώρησε κανονικά για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του, για Εύδηλο, Μύκονο, Σύρο, Πειραιά.
Στο «Νήσος Χιος» επιβαίνουν 460 επιβάτες, ενώ είναι φορτωμένα και 44 ΙΧ αυτοκίνητα, 23 φορτηγά και 4 δίκυκλα.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.