Συνελήφθη από τις Αρχές ένα άτομο που φέρεται να τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό σε μηχάνημα ΑΤΜστην Ιερισσό Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με το thestival, στις 4:30 τα ξημερώματα ο δράστης στην προσπάθειά του να διαρρήξει το ΑΤΜ, που βρίσκεται μπροστά σε σούπερ μάρκετ, προκάλεσε την ενεργοποίηση συστήματος συναγερμού και τράπηκε σε φυγή. Άφησε πίσω του άσκαστη τη βόμβα και διέφυγε με μοτοσικλέτα.
Αξιοποιώντας το βιντεοληπτικό υλικό από τος κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν ένα άτομο που φέρεται να είναι ο δράστης της απόπειρας ανατίναξης του ΑΤΜ. Το άτομο εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου και σημειώθηκε καταδίωξη για αρκετή ώρα. Ο ύποπτος, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να συλληφθεί κοντά στη λίμνη Βόλβη. Στην κατοχή του βρέθηκαν εργαλεία και ένα όπλο.
Στην Ιερισσό μετέβη κλιμάκιο πυροτεχνουργών για να εξουδετερώσει τον άσκαστο εκρηκτικό μηχανισμό. Με ρομποτικό μηχάνημα μετακίνησαν τον μηχανισμό και στη συνέχεια προχώρησαν στην εξουδετέρωσή του.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!