Ρόδος: «Σήκωσαν» αντικείμενα αξίας 150.000 ευρώ από εταιρεία

Ρόδος: «Σήκωσαν» αντικείμενα αξίας 150.000 ευρώ από εταιρεία

Οι κλοπές ξεκίνησαν την 1η Μαρτίου και σταμάτησαν στις 24 Απριλίου

astynomiko_peripoliko
Επί δυο ολόκληρους μήνες τρύπωναν κρυφά στην αποθήκη μιας μεταφορικής εταιρείας στη Ρόδο τρεις Έλληνες διαρρήκτες ηλικίας 30, 41 και 41 χρόνων, οι οποίοι είχαν καταφέρουν να «σηκώσουν» τμηματικά πλήθος από αντικείμενα που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 150.000 ευρώ!

Οι κλοπές, που ξεκίνησαν την 1η Μαρτίου και σταμάτησαν στις 24 Απριλίου, εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου οι οποίοι ταυτοποίησαν τους δράστες και έκαναν έρευνες στις κατοικίες τους, όπου βρήκαν μέρος των κλοπιμαίων και τα επέστρεψαν στην εταιρεία. Οι τρεις διαρρήκτες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή μεγάλης αξίας και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Διέρρηξαν σπίτι ηλικιωμένη στν Αμφιλοχία

Το σπίτι μιας ηλικιωμένης σε περιοχή της Αμφιλοχίας διέρρηξαν τρεις Έλληνες το απόγευμα της Πέμπτης και επιχείρησαν να κλέψουν διάφορα αντικείμενα, χωρίς να προλάβουν καθώς έγιναν αντιληπτοί και το έβαλαν στα πόδια. Στη συνέχεια αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη ένα σπίτι όπου κατοικεί άλλη μια γυναίκα περασμένης ηλικίας.

Όμως, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, που κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε έναν 27χρονο, παρ' όλο που αντιστάθηκε και έσπρωξε βίαια έναν αστυνομικό προσπαθώντας να αποφύγει την σύλληψη. Ο κακοποιός κατηγορείται για διακεκριμένη κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα, ενώ οι δύο συνεργοί του ηλικίας 26 χρόνων αναζητούνται.

Ειδήσεις σήμερα: 

Καλαμάτα: Στο σπίτι και το κτήμα του καλλιεργούσε 29 χασισόδεντρα

Αγία Σοφία: «Οι αγιογραφίες θα καλυφθούν με ειδική τεχνολογία και φωτισμό» λέει η Hurriyet

Κορωνοϊός: Ο δεκάλογος για διακοπές με ασφάλεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης