Την φιλία τους με μια 69χρονη εκμεταλλεύονταν ένας 50χρονος Έλληνας και η συνομήλικη αλλοδαπή σύντροφός του για να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι της στην Φλώριναχωρίς να γίνονται αντιληπτοί και να παίρνουν κάθε τόσο την κάρτα ανάληψης με την οποία άδειαζαν συστηματικά τον λογαριασμό της!
Από τον περασμένο Φεβρουάριο ως τον Απρίλιο, το... «έμπιστο» ζευγάρι είχε κάνει αναλήψεις διαφόρων ποσών, που έφτασαν σε συνολικό ύψος τα 2.450 ευρώ! Όταν η 69χρονη αντιλήφθηκε ότι τα χρήματά της έκαναν φτερά, υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι εξέτασαν το οπτικό υλικό από τις κάμερες της τράπεζας και διαπίστωσαν ποιοι «σήκωναν» τα ποσά από το ΑΤΜ.
Κατά την διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του 50χρονου, βρήκαν δυο κλομπ από τεφλόν μήκους 66 εκατοστών και από ξύλο μήκους 62 εκατοστών, τον συνέλαβαν για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. Σε βάρος του και σε βάρος της αλλοδαπής, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απάτη κατ' εξακολούθηση από κοινού.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής