Ιωάννινα: Βρήκε κάρτα ξεχασμένη στο ΑΤΜ και έκανε αναλήψεις και ψώνια!

Ιωάννινα: Βρήκε κάρτα ξεχασμένη στο ΑΤΜ και έκανε αναλήψεις και ψώνια!

Οι αστυνομικοί βρήκαν την εικόνα του δράστη από την κάμερα της τράπεζας και μπόρεσαν να τον ταυτοποιήσουν μέσα σε δύο εβδομάδες

atm-money
Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη ένας 32χρονος, όταν πήγε να κάνει ανάληψη από ένα ΑΤΜ σε περιοχή των Ιωαννίνων και βρήκε ξεχασμένη στην σχισμή την κάρτα του προηγούμενου συναλλασσόμενου, ενός 30χρονου ο οποίος ξέχασε να την βγάλει για να την παραλάβει και είχε ήδη απομακρυνθεί.

Ο 32χρονος πάτησε την εντολή «νέα συναλλαγή» και σήκωσε 200 ευρώ από τον λογαριασμό του αφηρημένου δικαιούχου. Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στην συνέχεια πέρασε από διάφορα καταστήματα της πόλης και πραγματοποίησε ανέπαφες αγορές αξίας 196,42 ευρώ με την ίδια κάρτα! Αυτά συνέβησαν στις 29 Απριλίου και, όταν ο 30χρονος αντιλήφθηκε πως είχε χάσει την κάρτα αλλά γίνονταν συναλλαγές με αυτήν, κατέφυγε στην Ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την εικόνα του δράστη από την κάμερα της τράπεζας, ενώ παράλληλα ακολούθησαν τα ψηφιακά ίχνη της κάρτας για να διαπιστώσουν πού την είχε χρησιμοποιήσει και, μετά από σχεδόν δυο εβδομάδες, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 32χρονο σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα για τον κορωνοϊό: 16 συλλήψεις χθες για λειτουργία επιχειρήσεων

Ουρές και σήμερα στη ΔΕΗ – Κρατούν αποστάσεις και φορούν μάσκες

Πώς θα λειτουργήσουν ταβέρνες και καφετέριες - Ποια νησιά «ανοίγουν» πρώτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης