Ιωάννινα: Μετέφερε 93 κιλά κάνναβης με νοικιασμένο αυτοκίνητο

Ιωάννινα: Μετέφερε 93 κιλά κάνναβης με νοικιασμένο αυτοκίνητο

Ο οδηγός, που είχε παραλάβει το φορτίο από αφύλακτο σημείο της μεθορίου με την Αλβανία παραβιάζοντας κάθε μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων

Iwannina-xasis
Ασφυκτικά γεμάτο με δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη ήταν ένα νοικιασμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο που ακινητοποίησαν για έλεγχο στην περιοχή της Βροντισμένης Ιωαννίνων οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και συνέλαβαν τον Έλληνα οδηγό!

Οι άνδρες της Δίωξης αξιοποίησαν τις πληροφορίες που προέκυψαν από την έρευνά τους και έστησαν ενέδρα στο ύποπτο όχημα, το οποίο ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεως. Στον χώρο των αποσκευών, αλλά και στην καμπίνα του, βρήκαν 89 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 93 κιλών και 250 γραμμαρίων.

Ο οδηγός, που είχε παραλάβει το φορτίο από αφύλακτο σημείο της μεθορίου με την Αλβανία παραβιάζοντας κάθε μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Ειδήσεις σήμερα:

Προσποιούνταν ότι μοιράζει ενημερωτικά φυλλάδια για τον κορωνοϊό και έκλεβε σπίτια

Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ τα ξημερώματα στη Νέα Σμύρνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης