Ρομποτικά συστήματα made in Greece, αλλά με διεθνείς συνεργασίες

calpak4

Η επένδυση της βρετανικής Brookstreet σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξη της GIZELIS ROBOTICS ABEE 

Δεν είναι μόνο ο τουρισμός, οι υπηρεσίες και τα τρόφιμα οι τομείς στους οποίους διαπρέπει η χώρα μας. Υπάρχουν κάποιοι Έλληνες επιχειρηματίες που με όραμα και σεβασμό στην οικογενειακή ιστορία, κατάφεραν να μετατρέψουν την οικογενειακή επιχείρηση σε σημαντικό παίκτη της αγοράς στην οποία δραστηριοποιούνται. Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή της GIZELIS ROBOTICS ABEE.

Ο κ Βαγγέλης Γκιζελής πάντα είχε το όραμα να διεθνοποιήσει την ποιότητα της εταιρείας του με αναφορά στην ρομποτική. Οι προσπάθειες του απέδωσαν. Δεν είναι μόνο η άριστη ποιότητα, η τεχνογνωσία και η πίστη, είναι πριν και πάνω από όλα το όραμα και η σκληρή δουλειά που πάντα αναγνωρίζονται. Η GIZELIS ROBOTICS ABEE συνεργάζεται με κορυφαίες διεθνείς εταιρίες στην αγορά ρομποτικών συστημάτων και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρειών YASKAWA και MIR (Mobile Industrial Robots), ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει συνδυαστικά customized software in house solutions που καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Και το 2019 ήρθε η μεγάλη συμφωνία!

IMG_20190627_115154_085


Η εταιρεία υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας με το διεθνή επενδυτικό οίκο Brookstreet. Η συμφωνία συνδυάζει χρηματοοικονομική και εμπορική υποστήριξη της Brookstreet και στόχο έχει την διεθνή ανάπτυξη της GIZELIS ROBOTICS ABEE. Με έμφαση στα νέα δεδομένα που ορίζει το πλαίσιο του Industry 4.0 και του Smart Factory, η συμφωνία αποτελεί την απαρχή μιας στρατηγικής εξωστρεφούς ανάπτυξης της GIZELIS ROBOTICS ABEE. Οι δυο εταιρείες συμφώνησαν στην υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την προώθηση και την διεύρυνση των ρομποτικών λύσεων της Gizelis Robotics σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Η συμφωνία είναι αποτέλεσμα της πολυετούς προσπάθειας της GIZELIS ROBOTICS ABEE, και ουσιαστικά αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στις ολοκληρωμένες ρομποτικές λύσεις που παρέχει για όλο το επιχειρηματικό-βιομηχανικό φάσμα. Η συμμετοχή του βρετανικού επενδυτικού Fund Brookstreet καταδεικνύει την εμπιστοσύνη στην υψηλή τεχνογνωσία της εταιρίας σε ρομποτικά συστήματα και εφαρμογές τα οποία παράγονται σε ένα πλήρως μοντέρνο εργοστάσιο παραγωγής στο Σχηματάρι με όλα τα διεθνή standards.

ΣΧΟΛΙΑ

Φάνης

Συγχαρητήρια. Καλή συνέχεια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

syntaksiouxoi01-mesa

Για «ασύλληπτο νούμερο» κάνει λόγο ο Γιάννης Βρούτσης «Έκρυβαν συνειδητά την αλήθεια, παραπλανούσαν αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία και την αγωνία χιλιάδων εκατοντάδων συνταξιούχων» τονίζει ο υπ. Εργασίας - Δείτε πίνακα με τα στοιχεία

2
akinita_ar

Σκυλακάκης στον ΘΕΜΑ 104,6: Ενδεχομένως ο ΕΝΦΙΑ να είναι και άλλο μειωμένος το 2020 γιατί υπάρχει διεύρυνση της φορολογικής βάσης - Τον Μάιο προβλέπεται να ολοκληρωθεί η διεύρυνση των αντικειμενικών αξιών

3